Schoon-Terras.nl                                                                       Specialist in Duurzaam Schoonmaken                                 Professioneel Terras Reinigen                                                                                                                                                                                       

       

Vlonder Reinigen

Uw vlonder weer schoon, fris en stroef!


 


houten vlonder schoonmaken

Houten of composiet vlonder planken laten reinigen? Wij reinigen uw vlonder! Hierdoor is uw vlonder vrij van aanslag, mossen, algen en andere vervuiling. Heeft u ook last van gladde vlonders? Laat uw vlonder planken grondig schoonmaken door Schoon-Terras.nl

Door de Nederlandse weersomstandigheden, vaak vochtig en nat kan uw vlonder verontreinigd raken en glad worden. Zo is het weer van invloed, maar spelen de groei van onkruid, mossen en algen ook een grote rol. Vuil uit de lucht kan er ook voor zorgen dat uw vlonder verontreinigd en glad raakt. Als u een verontreinigde vlonder heeft, schakel dan Schoon-terras.nl in voor het schoonmaken van uw vlonder. Onze vakmensen gaan op professionele wijze te werk en maken gebruik van moderne machines. Een houten vlonder schoonmaken kunt u gerust aan ons over laten, met garantie op vlonder reinigen!Houten vlonder planken reinigen met warm water


Wij bieden u een complete oplossing voor het reinigen van uw vlonder hout en het verwijderen van al het onkruid, mos, groene aanslag, kosmos etc. Vooraf krijgt u van ons een volledige prijsopgave voor de complete vlonder reiniging. U weet van tevoren precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn.Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw ramen, muren, schuttingen etc. er na de reiniging ook weer netjes uitzien.
Houten vlonder reinigen

Wij bieden bij het vlonder reinigen zowel oppervlakte reiniging, als de reiniging van de naden aan. Hierbij verwijderen wij al het onkruid, mos, gras, etc. wat zich op-/en tussen de naden bevindt. Uw vlonder wordt dus zo optimaal mogelijk schoongemaakt, dit komt mede door onze moderne machine en vakmensen die hun werk doen met passie!


Vlonder schoonmaken met warm water


Het is belangrijk dat een vlonder schoongemaakt wordt met warm water. Dankzij warm water wordt de oppervlakte efficiënter en beter gereinigd met lage druk, hiervoor worden geen chemische middelen gebruikt! Ook kunnen wij uw tafel en tuinstoelen meenemen.


Onze extra service voor houten vlondersNa het schoonmaken van de houten vlonders is het van belang de vlonders in te spuiten met een biologisch anti- alg, mos middel, zodat de vlonders langdurig schoon, fris en stroef blijven!
Vrijblijvend een offerte aanvragen voor vlonder schoonmaken?Benieuwd wat Schoon-terras.nl voor u kan betekenen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Zo kunnen wij u een scherpe prijsindicatie geven. Laat zo snel mogelijk uw houten vlonder schoonmaken door ons!
Houten vlonder schoonmaken: werkgebiedSchoon-terras.nl is werkzaam in heel Nederland en Vlaanderen, België. Wij rekenen GEEN voorrijkosten als het gaat om houten vlonder schoonmaken of onze andere diensten. Ons personeel staat altijd voor u klaar en gaat graag met uw vlonder aan de slag!